Tuesday, 22 November 2011

the suspects

video

the suspects

sebuah band play street rock music.tapi aku dgr ada juga bunyi bunyian lagu skin head.boleh lah buat layan kepala. lagu zaman aku abis spm.lama dah. band ni d anggotai oleh rizal@gajah skin, edy zaidi pedon, ahmad faizal@so`od & muzaffar@rudie. band ni dah lama. sebelum nie nama band nie lain. aku tak ingat dah :) gajah skin original ahli dari 1st generation kumpulan nie. last aku dgr pasal dia org thn 2000. last album dia org yg aku beli "kami yg disyaki" kalau korang rajin. p cari lagu dia org kat u tube.sure ada nyer. yg aku publish nie aku copy dari u tube lah.jom layan sejenak...

2 comments:

Anonymous said...

best ke?ska???

cEritA kU said...

ikut kepala akku pd masa tue..best lah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...