Wednesday, 18 May 2011

tgk gambar


aku terasa teruja bila tgk pic nie(simbolik dari pic nie).rasanya semua org mcm tue kot.feel free.fell freedom.kite semua nak rasa macam tue.tak nak terikat dgn apa.terutamannya finance.tapi bila harga brg runcit meningkat...semua org akan terasa gak..hehehe.rasanya anak2 buah aku aje yg tak terasa.dia org still feeeeeeeel hepi bila p kedai runcit kat depan rumah.beli ais cream, junk food, mainan tora-tora.hehe.kite yg nak p keje pun dah terpikir sesak dgn duit minyak.tak kira naik motor atau kete.minyak nak naik lah katakan.blum p nak lunch lagi tue.tapi pic nie betul2 buat aku teruja aje.huh.lepas nie cari pic lain plak!

2 comments:

NUR HIDAYAH said...

kena pergi bercuti tur...

cEritA kU said...

bercuti, any place?tapi member back-pack cuti semua dah x ada lah :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...